Gå til forsiden
Kontakt os her

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Assistance Co. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Assistance Co.


Leveringstidspunkt og transport
Alle priser i vores produktsortiment er ekskl. moms, samt ekskl. Porto/fragt, dog er priserne i parentes inkl. moms. Vi tilbyder gerne leveringsservice, hvilket dog er mod ekstra honorar for alt køb under 15.000 kr. ekskl. moms. Levering af varer fra Assistance Co. anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Varerne sendes derfor indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3-4 arbejdsdage dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved nye produkter/varer leveret fra Assistance Co. skal påberåbes inden 10 dage efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Assistance Co. skriftligt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes inden for de 10 dages råderum. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Assistance Co. Ved brugte varer skal der dog tages højde for varens alder, samt at der kan forekomme brugsslitage eftersom at varen er kommet fra et konkursbo. Det anses derfor ikke som en fejl eller mangel hvis det skyldes alm. brugsslitage. Vi er dog altid friske på en god dialog med vores kunder hvis noget uventet skulle opstå, og man er derfor altid velkommen til at kontakte os. 

Fortrydelsesret
På nye og ubrugte varer yder Assistance Co. 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Assistance Co. underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Ved brugte varer sælges varen som beset, og du kan derfor ikke fortryde købet, eller returnerer varen.


Pris og betaling

www.konkurskenneth.dk har du mulighed for at betale med danske betalingskort. Alle priser hos Assistance Co. er som nævnt ekskl. moms, samt ekskl. porto/fragt, hvis ikke man køber for over 15.000 kr. ekskl. moms. Vi har dog fragtservice man kan til vælge mod betaling. Alle priser skrevet i parentes er angivet inkl. moms sådan så man får begge priser oplyst. 


Assistance Co. - Sandager 3-5, 2605 Brøndby - Telefon: 22 82 66 50 - E-mail: konkurskenneth@gmail.com
Dankort eDankort Visa