Gå til forsiden
Kontakt os her

Ydelser


Assistance Co. har et omfattende opbevarings og genfindingssystem - der stilles til rådighed for konkursboer og har herigennem et omfattende antal dokumentsamlinger og mange aktiver i sikker opbevaring for konkursbo behandlere.


De mange advokater vi derfor har blandt vores kunder sætter meget pris på vores genfindingssystem der sikre vores kunder, at de dokumenter der bestilles, er fremme til rette tid og sted.


Assistance Co. betjener dagligt et højt antal kunder der søger virksomheds aktiver som inventar, kontormaskiner og/eller andre varepartier.

For at få et godt indblik i dine muligheder for et godt køb kan du altid holde dig opdateret på vores webshop, eller aflægge os et besøg og se på alle valgmulighederne. Der er løbende til og afgang i vores beholdninger der skifter fra dag til dag.


Assistance Co. påtager sig mange forskellige opgaver, så som tømning af store/små virksomheder, opkøb af konkursboer, videresalg af ikke kun enkelte varer men hele varepartier, kørsel af fortrolige papirer til destruktion samt en masse andet. 


Der er ikke meget Assistance Co. ikke kan klare, men hvis du er i tvivl om vi kan udføre netop det du står og mangler assistance til, er du altid velkommen til at kontakte os på henholdsvis e-mail, eller telefon og vi vil derfra gøre vores yderste for at finde en gensidig og fornuftig løsning for begge parter.

Assistance Co. - Sandager 3-5, 2605 Brøndby - Telefon: 22 82 66 50 - E-mail: konkurskenneth@gmail.com
Dankort eDankort Visa