Ydelser

Vi har et omfattende opbevarings og genfindingssystem - der stilles til rådighed for konkursboer og har herigennem et omfattende antal dokumentsamlinger og mange aktiver i sikker opbevaring for konkursbo behandlere.

De mange advokater vi derfor har blandt vores kunder, sætter meget pris på vores genfindingssystem, der sikre vores kunder, at de dokumenter der bestilles, er fremme til rette tid og sted.

Vi betjener dagligt et højt antal kunder der søger virksomheds aktiver som inventar til kontor miljøet eller andre varepartier.

Vi påtager os mange forskellige opgaver, så som tømning af store/små virksomheder, opkøb af konkursboer, videresalg af ikke kun enkelte varer men hele varepartier, kørsel af fortrolige papirer til destruktion. 

Der er ikke meget Assistance Co. ikke kan klare, men hvis du er i tvivl, om vi kan udføre netop det du står og mangler assistance til, er du altid velkommen til at kontakte os på henholdsvis e-mail, eller telefon og vi vil derfra gøre vores yderste for at finde en gensidig og fornuftig løsning.